MENÜ

Karakterek
"Minden, ami karakter"

/_userfiles_/edakacharacters/TinkyBinkykicsi.PNG

Becenevük:Tinky&Binky

Életkoruk:1 év

Fajuk:Ismeretlek

Nemük:Csődörcsikók

Életük:Halandó

Párjuk/barátnőjuk:Lara&Lana(Dragonka)

Csikóik:-

Anyjuk:Ismeretlen

Apjuk:Ismeretlen

Kinézetük:Tinky:fekete-zöld sörény és farok.Teste világospej.jobb első és bal hátsó patája neonzöld, másik kettő neonkék.Jobb első lábán egy neonkék zokni található.Hókája(ami nem éppen szokványos) teteje neonzöld, alja neonkék. A fülén lévő családi jegy neonzöld.

Binky:fekete-kék sörény és farok.Teste világospej.jobb első és bal hátsó patája neonkék, másik kettő neonzöld.Jobb első lábán egy neonzöld zokni található.Hókája(ami nem éppen szokványos) teteje neonkék, alja neonzöld. A fülén lévő családi jegy neonkék.

Tulajdonságaik:Kedvesek, aranyosak, jófejek, bár nagyon sokszor veszekszenek egymással.Szerették a családjukat, nagyon sokszor gondolnak rájuk.Kissé bizalmatlanok másokkal szemben, mindig megvédik egymást.Rühellik az embereket, a farkasokat viszont imdáják, mint családi jelkép.A "védő"farkasukat Dennynek hívják ő úgy néz ki mint Tinky és Binky, csak minden színe lila, és nincs sörénye, hanem szőre van, és az egész neonlila.

Történetük:Mikor megszülettek, alig pár napot voltak szüleikkel, miután ők meghaltak, és ezt Denny közölte TINKYvel.Binky viszont nem tudott róla.Miután ő is megtudta, égtelen nagy haragra gerjedt, és nagyon összekaptak Tinkyvel.Miután rájöttek, nem bírják ki egymás nélkül, kibékültek.De nem maradhattak ott sokáig, mert az emberek üldözni kezdték őket.Így hát menekültek.Ekkor érkeztek a Völgybe.Ott egyből találkoztak Crystallal(mogapetra6), és Vie-vel(Zamír), ahol megtudakolták, hogy eltévedtek-e*De szerintem nem tévedtek el.Ha meg mégis, akkor ez van.Na mindegy* Aztán később megismerkedtek Larával és Lanával, barátságot is kötöttek, később a barátságből a csődörcsikók jóvoltából szerelem lett, és most jól megvannak.

 

Hírek

  • Az oldal
    2012-08-24 15:02:23

    Az oldal kialakítása még folyamatban van ^^,

Szavazás

Szerintetek milyen az oldal?
Nem rossz, de van mit javítani még
Pocsék -_-
Ennél rosszabbat még életemben nem láttam...
Elmegy...
Jó :D
Nagyon jó ^^,
Fantasztikus *-*
Asztali nézet