MENÜ

Karakterek
"Minden, ami karakter"

/_userfiles_/edakacharacters/Csiko.JPG

Becenév:Choca

Életkor:4-5 év

Faj:Tűz -és jégló keverék

Nem:Csődör

Élete:Halandó

Párja:Asombroso(Brosa)

Csikói:Argentum

Anyja:Fire Beauty

Apja:Aurum(Katherinas)

Kinézete:Világoscsokiszínű szőrzet, piros sörény és farok, bal első és jobb hátsó lábán fekete, jobb első és bal hátsó lábán fehér kesely található.Bal első, és jobb hátsó patája vajszínű, jobb első patája fekete, bal hátsó pedig kék. Orra szintén fekete.

Tulajdonságai:Kedves, aranyos, nagyon szereti Brosát, és aki megkedvelteti magát vele, azt képes akár élete árán is megvédeni.Nagyon becsületes, általában sosem hazudik.Szereti a kalandot.

Képességei:Tud repülni(bár nincs szárnya)

Története:Születésekor mindkét szülője vele volt, aztán apja(Aurum) elhagyta a családot, később anyja(Beauty) is nyomtalanul eltűnt.Egy idő múltán összetalálkozott Brosával, megszerette a kis kancacsikót, egy ideig nevelőanyára talált Milkynél, később rátalált Micára(anno), őt elfogadta anyjának, de továbbra is sürög-forog Brosáék körül, egyszerűen imád ott lenni.<--Azóta, hogy ez történt, Choca felnőtt, és Brosával született egy közös csikójuk, Argentum.(Navahoval még nem találkoztak, de majd meglátjuk)Argentum is már kezd cseperedni.Ezután anyja varázslatos módon újra előtűnt, később pedig meghalt.

 

Hírek

  • Az oldal
    2012-08-24 15:02:23

    Az oldal kialakítása még folyamatban van ^^,

Szavazás

Szerintetek milyen az oldal?
Nem rossz, de van mit javítani még
Pocsék -_-
Ennél rosszabbat még életemben nem láttam...
Elmegy...
Jó :D
Nagyon jó ^^,
Fantasztikus *-*
Asztali nézet